Results 1 to 2 of 2

Thread: Famous Days

  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2015
    Posts
    148

    Famous Days

    1. When is the World Population Day observed?
    A. May 31
    B. October 4
    C. December 10
    D. July 11
    2. ' Teacher's Day' is observed on which of the date?
    A. September 5
    B. January 30
    C. November 14
    D. October 2
    3. The World Environment Day is celebrated on
    A. April 7
    B. June 5
    C. August 6
    D. June 16


    4. Which day is observed as World No Smoking Day?
    A. 15th July
    B. 31st December
    C. 1st January
    D. 31st May

    5. Kashmir Day was first observed in

    A. 1985
    B. 1990
    C. 1984
    D. 1986

    6. Pakistan Day is observed on

    A. 5 Feb
    B. 23 March
    C. 9 Oct
    D. 25 Dec

    7. Youm-e-Istiqlal is observed on

    A. 6 Sep
    B. 23 Mar
    C. 14 Aug
    D. 16 Dec

    8. Youm-e-Karegar is observed on

    A. 11 Mar
    B. 9 Aug
    C. 1 May
    D. 9 Nov

    9. Birthday of Allama Iqbal

    A. 25 Dec
    B. 3 Mar
    C. 9 Nov
    D. 16 Oct



    10. Birthday Of Quaid-e-Azam

    A. 17 Jun
    B. 23 Sep
    C. 25 Dec
    D. 6 Sep



    Answers
    1. D
    2. A
    3. B
    4. D
    5. B
    6. B
    7. C
    8. C
    9. C
    10. C
    "A JOURNEY OF A THOUSAND MILES BEGINS WITH A SINGLE STEP"

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    May 2016
    Location
    Sargodha
    Posts
    5
    Very godd information , i think everyone should know this . Thanks to share this .




    Nazia Ali | Educational Examination Result online

 

 

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •